Planning

Monday, September 10, 2018
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›9:30 (30min)
›10:00 (50min)
Adhesin, adhesion factors
Hélène Martin-Yken & Ingrid Bäkke
›10:50 (30min)
›11:20 (1h10)
Adhesin, adhesion factors
Hélène Martin-Yken and Ingrid Bäkke
›12:30 (1h)
›13:30 (1h30)
›15:00 (50min)
Single molecule techniques to probe adhesion
Mickaël Castelain & Marit Sletmoen
›15:50 (30min)
›16:20 (40min)
Single molecule techniques to probe adhesion
Mickaël Castelain & Marit Sletmoen
›19:00 (4h30)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed